Vastgoed beschrijving

In het Jakin Project aan de Kennedy Highway te Boxel op een ruim perceel wordt deze ruime woning te koop aangeboden.  De woning is beneden van steen opgetrokken en de boven verdieping is van hout. De indeling van de bovenwoning is als volgt: een  woonkamer en keuken gebouwd volgens een open concept,  3 slaapkamer en waarvan 1 een masterroom is met eigen bad- en toiletruimte. Verder is er nog een algemeen bad en toilet. Er is een voor en achter balkon. De woning beschikt over warm en koud water en de 220V stroomaansluiting is reeds aangevraagd. 
De beneden woning is een grote open ruimte die door de toekomstige eigenaar naar eigen inzicht en aan de hand van de behoefte kan worden ingericht. De bad- en toiletruimte zijn reeds ingebouwd. Deze beneden woning kan als het ingedeeld en afgemaakt is uitstekend gebruikt worden als appartement voor de verhuur. 

Het Jakin Project is gemakkelijk te bereiken via de Martin Luther Kingweg net voor de Boxel Paraweg. Boxel en omgeving is een oude plantage en staat bekend om de vruchtbare grond. Gezien de grootte van het perceel is enige vorm van landbouw mogelijk. Het perceel heeft namelijk een oppervlakte van 1568m2 met als titel eigendom. De perceelkaart met ID is reeds vervaardigd. Alle stukken zijn gereed voor de overdracht. De woning is toe aan een grondige renovatie naar aanleiding van lange leegstand.

De prijs is € 45.000 K.K.

Voor meer informatie kunt u bellen op 07526240

Adreskaart
Suriname
Highway
Boxel Para
0
E0° 0' 0''
N0° 0' 0''

Jakin Project #14

Boxel Para, Highway

5 Kamers
3 Badkamers
270 m²
€45.000
Plaatsing's ID #1126
Basisgegevens
Type vastgoed : Woning
Type plaatsing : Te koop
Plaatsing's ID : 1126
Prijs : €45.000
Uitzicht : Street
Kamers : 5
Badkamers : 3
Oppervlakte : 270 m²
Bouwjaar : 0
Oppervlakte perceel : 1,568 m²
Agent info
SuriVastgoed
Contact makelaar
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern